Handelsbetingelser


Generelle oplysninger

 

CC Jagt og Fiskeri
Detail
CVR: 18074990
Glesborg Bygade 46
8585 Glesborg
E-mail adresse: ccglesborg@carlofchristensen.dk
Telefonnummer: 86387888
Etableringsår:1998

 

Betaling

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner. Der tages forbehold for leveringssvigt, prisændringer, tryk- og prisfejl ,kursændringer  samt udsolgte varer.


På vores webshop: www.ccjagtogfiskeri.dk kan der betales med:
DankortVISA ElectroneDankortVisa/Dankort
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra CC jagt og Fiskeri. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
 Levering


For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af hvilken metode du ønsker at gøre brug af.
Herunder kan du se de forskellige metoder og hvad din forsendelse koster:
- Omdeling til husstand 80 kr.

- Levering til GLS Pakkeshop 40 kr.

- Gratis Levering til GLS Pakkeshop ved køb over 700 kr.

- Leveringstiden er 1-4 arbejdsdage. 

- Vi leverer kun til Danmark (Grønland og Færøerne er ikke inkluderet).

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)


Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.ccjagtogfiskeri.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail: ccglesborg@carlofchristensen.dk eller teleforn: 86387888. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

CC Jagt og Fiskeri
Glesborg Bygade 46
8585 GlesborgDu kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)


Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.ccjagtogfiskeri.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.


Varen sendes til:

Glesborg Bygade 46, 8585 Glesborg


Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)


For at du kan indgå aftale med os på www.ccjagtogfiskeri.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos CC Jagt og Fiskeri og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og personalet i CC Jagt og Fiskeri har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.ccjagtogfiskeri.dk er Thine Gosvig

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.


Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til os videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos CC Jagt og fiskeri har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til CC Jagt og Fiskeri


 

Klageadgang


Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til CC Jagt og Fiskeri, kontakt person: Thine på 86387888 eller mail: ccglesborg@carlofchristensen.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.